ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΑ....


Για μια στιγμή ρε παιδιά, γιατί ούτε λίγο ούτε πολύ θα μας βγάλουν και μισογύνηδες οι "σεμνοί και ταπεινοί".


Την μια μέρα ο πρωθυπουργός μιλά για τις μεσαιωνικές αντιλήψεις περί ασυμβιβάστου υπουργού επικρατείας και συζύγου ΜΑΡΑΣ και σε 5 μέρες η ΜΑΡΑ διακόπτει τη δημοσιογραφία.


Κάποιο λάθος έγινε. Ή κάνουν ότι δεν άκουσαν. Το ερώτημα δεν είναι αν η σύζυγος του υπουργού ΘΕΟΔΩΡΟΥ μπορεί να ασκεί δημοσιογραφία. Το βασικό ερώτημα για την κ. Ζαχαρέα είναι αν μπορεί να συστήνει εταιρεία με ενδιαφέροντα στο χώρο της τηλεόρασης και του ίντερνετ, χώρους στους οποίους ασκεί εποπτεία ο σύζυγος υπουργός.


Επίσης μεγάλα ερωτηματικά υπάρχουν για την αποζημίωση των 360.000 ευρώ που έλαβε για την αποχώρηση από τον alpha tv. Και φυσικά να πάρει αποζημίωση η γυναίκα, αλλά αν δεν ήταν σύζυγος του υπουργού θα έπερνε τόσα όσα ένας γιατρός σε 15 χρόνια δουλειάς;;


Αλήθεια πώς εξηγείται η επίθεση του alpha στον υπουργό επικρατείας μετά την αποχώρηση της συζύγου του;


Όχι λοιπόν κύριοι, το θέμα δεν είναι γιατί η κα Μάρα σχολιάζει στο δελτίο του alter ή στον realfm του κ. Χατζηνικολάου. Το θέμα είναι κατά πόσο είναι προκλητικά τα σπίτια των 1000 τμ με γήπεδα ποδοσφαίρου και ιδιωτικές δεξαμενές νερού, πισίνες κλπ, από δύο σκληρά εργαζόμενους, κατά δήλωσή τους.


Κι αν η άσκηση του δημοσιογραφικού επαγγέλματος δικαιολογεί επενδύσεις σε ΜΜΕ και εταιρείες διάφορες.


Και η κα Κανέλλη είναι 35 χρόνια δημοσιογράφος και μάλιστα κορυφαία, δεν την είδαμε σε βίλλες, κότερα, εταιρείες, και αποζημιώσεις πολλών χιλιάδων ευρώ. (Βέβαια αυτή δεν είναι στην κυβέρνηση, και ακόμη και την αμοιβή από τον city 99,5fm δεν θα την παραλαμβάνει)


Ψιλοδιαφορές θα μου πείτε...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου Γιάννη,

Αναδημοσίευσα χτες το άρθρο σου στο DentNEWS.

Δεν ξέρω αν είδες και τη λίστα των σκανδάλων της ΝΔ τους 54 μήνες της διακυβέρνησής της.

Αν όχι... http://dentnews.net/2008/09/19/45skandala/