ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ...


Η είδηση βόμβα έπεσε στη Θεσσαλονίκη! Όχι δεν μιλάω για την κατάργηση του υπουργείου Μακεδονίας -Θράκης. Μιλάω για την παραίτηση Ζαγοράκη!

Μετά τα επεισόδια σε αγώνα νέων(!) Αρη-ΠΑΟΚ ο Θοδωρής του δικεφάλου του Βορρά αποφάσισε να επισπεύσει την έξοδό του από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ! Κουράστηκε κι αυτός να αντέχει ένα τσούρμο αλλοπρόσαλλων ατόμων που δεν ξέρουν τί σημαίνει και τί συμβολίζει ο ΠΑΟΚ και το μόνο που βλέπουν μπροστά τους είναι κίτρινα σκουληκια και γαλάζιες κωλόγριες...

Έζησα περίπου 7 χρόνια στη Θεσσαλονίκη και κάποιες λογικές και νοοτροπίες τις έμαθα από πρώτο χέρι. Όχι ότι διαφέρουν πολύ από τις αντίστοιχες λογικές των εδώ κάφρων αλλά υπάρχει και μια περίεργη ιδιότυπη θα έλεγα λογική αντιμετώπισης των αντιπάλων.

Το θέμα είναι ότι ο κύκλος που άνοιξε ο Ντέμης Νικολαίδης και έκλεισε τόσο άδοξα με τις κατηγορίες ως προδότη και λαμόγιο από τους οργανωμένους της ΑΕΚ, κλείνει στη Θεσσαλονίκη με αντίστοιχες φωνές να ακούγονται από κάποιους οργανωμένους του ΠΑΟΚ. Ευτυχώς διάβασα και πιο ψύχραιμες φωνές.

Το θέμα είναι ότι σε λίγο όπως πάνε οι δικέφαλοι θα μείνουν ακέφαλοι και η διαχείρηση των ομάδων θα κάνει τους οπαδούς να νοσταλγούν τον big mac και τον Μπατατούδη αντίστοιχα.

Δεν είμαι ονειροπόλος να πιστεύω ότι οι δύο πρώην ποδοσφαιριστές μπήκαν από αγνά και μόνο αισθήματα στις ΠΑΕ, αλλά σίγουρα μπήκαν με ένα πνεύμα συναίνεσης, αλλαγής νοοτροπίας και καλών προθέσεων ως προς τον τρόπο διοίκησης του ποδοσφαίρου.

Δυστυχώς αποδείχθηκε ότι το κατεστημένο (όχι μόνο της Αθήνας έτσι;) είναι πολύ ισχυρό για να δεχτεί καινοτομίες. Και οι κατευθυνόμενοι κάφροι νίκησαν για άλλη μια φορά.

Χαμένος για μένα για άλλη μια φορά το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Φαίνεται ότι δυστυχώς σ'αυτό το χώρο πειράματα δεν χωρούν! Πορευόμαστε με τα ίδια και τα ίδια, κι άντε φτου κι απ'την αρχή!

Ας ψάχνουμε λοιπον κάθε τόσο να βρούμε γιατί ολοένα και περισσότεροι προτιμούν τον καναπέ τους κι όχι την εξέδρα και γιατί δεν υπάρχει περίπτωση η οικογένεια να επιστρέψει στα γήπεδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: