ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ...

Εντάξει το ομολογώ, δεν ήταν δα και το όνειρό μου να γίνω αστυνομικός. Μάλιστα απέρριψα και τη στρατιωτική ιατρική μιας και ιδεολογικά δεν μπορούσα να μπω στην ιδέα του στρατού με τις προεκτάσεις του. (Ασχέτως αν τώρα θα το έκανα μάλλον εύκολα, άλλωστε και στο στρατό ήταν πολύ απλά όλα...)
Δεν είμαι λοιπόν από αυτούς που εύκολα ξεστομίζουν κάτι για την "συμπαθή τάξη των ένστολων".
Από κει όμως μέχρι του να εκτελείται κάποιος αστυνομικός με τέτοιο τρόπο, με 20 σφαίρες, αυτό δεν αντέχεται. Όπως δεν αντέχεται άλλο αυτή η καραμέλα της τρομοκρατίας.
Όλα τώρα τελευταία σε ένα μόνο οδηγούν. Την τρομοκράτηση του κόσμου. Το περαιτέρω κλείσιμο στο καβούκι, την περαιτέρω αποξένωση. Το να φοβάσαι να μιλήσεις στον διπλανό σου, να μην ασχολείσαι με τίποτα παρά μόνο με τον εαυτόσ ου και τη δουλειά σου.
Σαν να ακούω τη μάνα μου ένα πράμα δηλαδή...
-Εσύ παιδί μου να κοιτάς τη δουλειά σου.
- Εσύ θα σώσεις τον κόσμο;
- Εσύ θα αλλάξεις τα πράγματα;
- Γεμίσαμε ξένους! Τί θα γίνουμε;;

Ανακαλύψαμε και τους λαθρομετανάστες τώρα τελευταία. Εδώ και 17 χρόνια μπαίνουν και βγαίνουν στη χώρα μας, μόλις ο Καρατζαφέρης πήρε 7% τότε τους ανακαλύψαμε.
Ένα πέπλο φόβου απλώνεται σ'αυτή την έρημη πόλη την γεννέτηρα της Δημοκρατίας.
Εξυπηρετεί πάντα ο φόβος τους έχοντες εξουσία. Ακόμη και στις θρησκείες ο φόβος προβάλλει για να συνετίσει τους πιστούς! (Χωρίς να σημαίνει ότι οι ιδρυτές των θρησκειών πρέσβευαν το φόβο- αντιθέτως). Όμως πολλές φορές ο "θεός" παρουσιάζεται ως τιμωρός και εκδικητής.

Όταν και οι λαοί βράζουν από αγανάκτηση και οργή, μόνο ο φόβος και η τρομοκρατία μπορούν να παίξουν ένα ρόλο.
Να το πω ευθέως γιατί δεν το αντέχω. Δεν πιστεύω σε τρομοκράτες τόσο μα τόσο τυφλούς και αιμοβόρους! Ακόμη κι αυτή η 17η Νοέμβρη τα πρώτα χρόνια της είχε στόχους που σιωπηλά είχαν την "αποδοχή" μεγάλου μέρους του λαού, όσο κι αν κανείς δεν έχει διακίωμα να αφαιρεί μια ζωή.

Εδώ όμως στην εκτέλεση του αστυνομικού πατέρα ενός μικρού παιδιού, ποιός "επαναστάτης" είναι σύμφωνος;;;

Λοιπόν μάγκες κόψτε την πλάκα! Βγάλτε την κουκούλα και πείτε μας τί θέλετε, ποιοί σας κατευθύνουν, που αποσκοπείτε;

Αυτή τη φορά κανείς δεν είναι μαζί σας. Ο κόσμος έχει ξυπνήσει όσο κι αν θα θέλατε να κοιμάται ακόμη.
Κι όσο για τους λαθρομετανάστες, το θέμα είναι ευρωπαικό και καλά είναι να το λύσουμε μαζί με την Ε.Ε. Καρατζαφέρικες μέθοδοι να τις ξεχάσετε! Ανθρώπους έχετε απέναντί σας που πεινάνε! Κι όταν κάποιος πεινάει δεν μπορεί να καταλάβει ούτε τί σημαίνει suv, ούτε spa, ούτε gourme! Καταλάβατε νεοέλληνες;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: