ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Νο 2...


Θα'ταν παράξενο να μην γράψω κάτι για την επιστροφή του ανθρώπου που λάτρεψα ως ποδοσφαιριστή και αργότερα ως προπονητή των τίτλων και της υπερομάδας, στην ΑΕΚ για δεύτερη φορά μετά από κείνο το "βρώμικο" '96.

Ο Dusan Bajevic δεν χρειάζεται συστάσεις στην Ελλάδα. έχει δουλέψει στους 4 από τους 5 μεγάλους και αν μη τι άλλο ξέρει να χτίζει ομάδες που τυγχάνουν καθολικής αποδοχής.

Από την άλλη η προσωπολατρεία και η ανάγκη για σωτήρες είναι ένα μεγάλο δίκοπο μαχαίρι. Με δεδομένη δε την αρνητική στάση μερίδας οπαδών που αυτή τη φορά θέλω να πιστεύω ότι δεν θα ξανακάνουν τα ίδια με την αισχρή περίοδο του 2003-04, έχω μια απορία για το τί περιμένει αυτός ο άνθρωπος από την ΑΕΚ τώρα.

Και η επόμενη απορία μου είναι τί θα γίνουμε τελικά χωρίς τον Bajevic;

Δηλαδή τελικά είμαστε τόσο μικρή ομάδα που χωρίς τον Bajevic δεν θα ξαναδούμε ποτέ έναν τίτλο; Και όταν αυτός ο άνθρωπος διακόψει την προπονητική εμείς θα αναζητούμε τελικά τον κλώνο του;

Επαναλαμβάνω πως είμαι θαυμαστής του και δεν ήμουν ποτέ μέσα στους υβριστές του. Μπορεί να πικράθηκα τότε όπως όλοι, όμως ούτε 5χίλιαρα κουνούσα, ούτε πολύ χειρότερα βατράχια... Και φυσικά χάρηκα για την επιστροφή.

Ομως μετά τον Ντούσκο τί΄;;;
Πάντως για την ώρα ένα και μόνο χρειάζεται! Μοναχά Ε-ΝΩ-ΣΗ!!!

1 σχόλιο:

Dreamer & the full moon είπε...

Φιλε Τραπ sorry που δε μπορω να ευχηθω "με την νικη" στη Λιβαδεια... ελπιζω ομως να γινει ενα καλο και ησυχο παιχνιδι, κι ας νικησει ο καλυτερος...
Χαρηκα που σε ακουσα ρε φιλαρακι σημερα, ελπιζω να τα πουμε συντομα...
Take care