ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ, ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΩΝΗ, ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ


ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ
Μετά από πάρα πολλά χρόνια ξημέρωσε μια άλλη μέρα για τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αττικής. Για πρώτη φορά από τότε που θυμάμαι το σύλλογο η κυρίαρχη παράταξη ΔΑΚΟΑ δεν έχει αυτοδυναμία, ενώ και οι υπόλοιπες παρατάξεις παρουσιάζουν πτωτική πορεία.
Τρείς νέες παρατάξεις εμφανίστηκαν και οι τρείς κατάφεραν να εισέλθουν στο Δ.Σ. του συλλόγου!

ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙΠΟΤΑ
Είναι βέβαιο ότι οι "παλιές" παρατάξεις δεν κατάλαβαν τίποτα! Απόδειξη η βιασύνη τους να εντάξουν τους νέους εκλεγμένους στον ένα ή τον άλλο χώρο και να προεξοφλήσουν συνεργασίες!
Εκείνο επίσης που αδυνατούν να καταλάβουν είναι ότι για άλλη μια φορά ο οδοντιατρικός κόσμος κουρασμένος και απογοητευμένος από τη μέχρι τώρα κατάσταση στο σύλλογο, τους γύρισε την πλάτη με μια καραμπινάτη αποχή του 70%!!!
Επίσης εκείνο που φάνηκε ήταν η υποτίμηση των "μικρών". Η συμπεριφορά τους, η ειρωνία τους, η διάθεσή τους απέναντι στους δύο πιο μικρούς συνδιασμούς ήταν τελικά ένα "μπούμερανγκ" που τους έκοψε κρίσιμες ψήφους!

Η Α.Ο.Φ.
Τυχαίνει να είχα την πρωτοβουλία δημιουργίας της Ανεξάρτητης Οδοντιατρικής Φωνής. Το εγχείρημα ήταν τολμηρό, χωρίς καμιά προετοιμασία με μοναδικό όπλο την θέλησή μας να αλλάξει κάτι έστω και λίγο στο σύλλογό μας αλλά και τη ζεστασιά και αγάπη των φίλων μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας! Χωρίς αφίσες, φυλλάδια, έντυπα, μηχανισμούς, με λίγα ευρώ από τις δικές μας αποκλειστικά τσέπες δώσαμε έναν αγώνα που φάνταζε απίθανο να δικαιωθεί στην αρχή του Μαρτίου όταν καταθέσαμε το ψηφοδέλτιο στο σύλλογο. Αποδείξαμε έτσι ότι δεν χρειάζονται έξοδα και υπέρογκες δαπάνες για να πετύχεις κάτι. Μόνο πίστη σ'αυτό που κάνεις!!!

Η ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ
Η στάση μας από δω και πέρα θα'ναι σαφής!
Θα συνεργαστούμε και με το διάολο σε κάθε θετική πρόταση, θ'αρνηθούμε οτιδήποτε μας πάει πίσω, θα θέσουμε ζητήματα και φυσικά προ των ευθυνών τους όλους τους υπόλοιπους. Και αυτό θα το καταλάβουν όλοι σύντομα. Άλλωστε σε λίγο καιρό θα πρέπει να συγκροτηθεί προεδρείο. Και η ΑΟΦ θα'χει σημαντικό λόγο...
Θέλω μέσα από το προσωπικό μου blog να ευχαριστήσω ιδιαίτερα αυτούς τους 59 ιδιαίτερους συναδέλφους γιατί βρήκαν το κουράγιο να σηκωθούν από το καρεκλάκι τους και να πιστέψουν σε κάτι καινούργιο. Που δεν υπέκειψαν στα τραβήγματα από το μανίκι κάποιων κυριών και κυρίων που αυτοξεφτιλίζονται στην είσοδο του συλλόγου προσδοκώντας την πρωτιά στην παράταξή τους και ό,τι αυτό συνεπάγεται γι'αυτούς, αργότερα στην κομματική ιεραρχία...
Η ΑΟΦ θα κινηθεί σύμφωνα με τις αρχές που έβαλε στην πρώτη της διακύρηξη. Δεν θα υπάρξουν αποκλίσεις ενώ θα προσπαθήσουμε πλέον να κινητοποιήσουμε τους συναδέλφους που απαξιούν και προτιμούν τον καναπέ τους. Για μας εκεί θα είναι η επιτυχία μας! Να φέρουμε νέους συναδέλφους να μιλήσουν και να αναδείξουμε ένα νέο ύφος και ήθος σ'αυτό το παλαιοκομματικό τοπίο που σκιάζει το σύλλογο!

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Aγαπητέ συνάδελφε και εκλεκτέ μου φίλε!
Η πίστη σου σε αρχές και αξίες που από φοιτητής ακόμη υπηρετούσες,το ήθος και ο ενθουσιασμός σου έφεραν το ανέλπιστο!
Σου εύχομαι ολόψυχα,καλή δύναμη και ακόμη περισσότερες "νίκες" για το "ΩΡΑΙΟ και ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ" που τώρα όσο ποτέ χρειαζόμαστε όλοι μας σ΄αυτή τη χώρα.
Τ.Μ. Θεσσαλονίκη, Α.Π.Θ.