ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τρίτη 8 Απριλίου 2008

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΑΚΟ 2




Μια αλλιώτικη συνάντηση ήταν αυτή που έγινε στη Θεσσαλονίκη 29-30 /3 /2008.


Δεν είναι λίγο να βλέπεις τον φοβερό και τρομερό Σόμπολο να δίνει πάλι ρέστα -χωρίς μικρόφωνο πάντα- στο αμφιθέατρο του Μανδαλίδειου. Να ακούς Τον γνωστό μεγαλοεκδότη μεγαλοδημοσιογράφο συγκινημένο, να βλέπεις την δόξα των ντουλαπιών Λασκαρίδη να δίνει το δικό του show, τον Παντέλο τον Κούρο-ψυχή της TRAP-tv νυν υποψήφιο διδάκτορα να συμβουλεύει τους νεότερους και να παριστάνει τον Λασκαρίδη.


Να έχεις παρών έναν Γιώργο Τερζίδη που με τη σιωπή αλλά και το χαμόγελό του τα έλεγε όλα οδοντίατρο και πατέρα πλέον (ποιός το φανταζόταν 10 χρόνια πριν;)


Να βλέπεις τον Κακαιδή έτοιμο να βουτήξει την κιθάρα από το νέο κιθαρίστα του συγκροτήματος για να παίξει τα οδοντοτράγουδα.


Να παρακολουθείς την ιστορική φιγούρα του Χρήστου του Χατζαρίδη (πρώην μυοκόμου, νυν θυρωρού) να ερμηνεύει και πάλι!


Να ακούς τη Τζώρτζια άνετη οδοντίατρο πλέον... Να βλέπεις τον Σίδερη να σχολιάζει το κάθε τι, ίσως του'χει λείψει στην Αγγλία το κους-κους.


Και φυσικά και πάνω από όλα και όλους τον απίθανο Στάθη Ευσταθίου να'χει οργιάσει αφού άφησε τα παιδιά στην Αγία Ιόλη της Λεμεσού. (ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΤΣΙ;;; )


Όχι μόνο ήρθε από την Κύπρο αλλά βρήκε και το χαμένο φλασάκι της ΠΑΣΠ που τόσα είχαν γράψει τα blogs τις προηγούμενες μέρες... Μάλιστα το επιδείκνυε χαιρέκακα μαζί με τη Τζώρτζια. Αφού έπαιξε μπάλλα στο ισόγειο, αναστάτωσε το γραφείο του Χρήστου, έκανε άνω κάτω το αμφιθέατρο, μίλησε στους νέους, έφαγε ένα snack μέσα από το στόμα του μεγαλοεκδότη, δοκίμασε μια παρατημένη σαλάτα στο α' υπόγειο, γνώρισε 40 νέα άτομα, τριγύρισε δύο φόρές με τα πόδια τη Σαλονίκη, και έπεσε ξερός για ύπνο γύρω στις 6 το πρωί!


Τελικά αυτή η συνάντηση άξιζε πολλά όχι μόνο για την ουσία της (φεστιβάλ προεκλογικής φύσης) αλλά και για τα παρεπόμενα, τα οποία εκτενώς θα αναφερθούν στη γνωστή φυλλάδα....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είστε καταπληκτικοί ... Όλοι σας! Όσο προλάβαμε να σας γνωρίσουμε ...

Θέλουμε σίγουρα μια δεύτερη συνάντηση - πιο άνετη και πιο δημιουργική... και γιατί όχι και στα μέρη σας !!!



BLOG ΑΛ(ΜΠ)ΑΝΗ τώρα !!!